hirdetés

Katalógus  | Gondoskodj okosan! – Reziliencia tippek

14.900 Ft (Nettó ár 11.732 Ft)

Kategória:

Leírás

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást.
Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

Váratlan eseményekből kijutott az utóbbi időben mindenkinek, és lehet, még nincs vége a sornak. 2020-ban a kulcsszó a reziliencia, az a lelki ellenálló képesség, melynek segítségével könnyen fel tudunk állni a nehéz helyzetekből is, és észre tudjuk venni a kiutat. 2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást.

Program:

A 2 x 1,5 órás tréning elemei a következők:

 interaktív tapasztalatmegosztás
 elméleti héttér
 gyakorlati tippek átadása
 páros munka, gyakorlás

Amit ígérünk:

Aki részt vesz a tréningünkön, megérti, hogy miben különbözik egy reziliens és egy átlagos változásra adott reakció. Mi kell ahhoz, hogy ő maga is reziliens működésmódra váltson át. Mit lehet kezdeni a negatív érzelmekkel, hiedelmekkel, amiknek igenis helyük van az életünkben, csak tudjuk kontrollálni őket. Végeredményképp, a pozitív pszichológia tudományos kutatásainak eredményei alapján kapnak a résztvevők gyakorlati tanácsokat arra vonatkozóan, hogy hogyan igyekezzenek átalakítani a hozzáállásukat, és előnnyé kovácsolni a hátrányokat, átadva ezt a skillt a csapat többi tagjának is.

Oktató: Cser Alexandra, trainer partner
Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt
1. blokk: 9:00-10:30
2. blokk: 11:00-12:30

Helyszín: élő, interaktív webinárium (cisco webex felületen)
Részvételi díj: 14 900 Ft + áfa / fő

Regisztráció: A jegyvásárlásért kattints a ‘Jelentkezem’ gombra, vagy az esemény tetején található jegyvásárlási gombra. A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött.

Fontos! A jelentkezésnél a ‘megjegyzés’ fülbe mindenképp tüntesd fel a regisztrálni kívánt felek e-mail címeit, mivel a konferencia elérése e-mail címhez kötött. A regisztráció online, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik, melyről a megrendelő számlát kap a megadott e-mail címre. A befizetett regisztrációs díj alapján a résztvevőt szintén e-mailen értesítjük a belépéssel kapcsolatos információkról és a konferencia eléréséről, legkésőbb a rendezvényt megelőző napon.

Kapcsolat: Szebek Rita, event manager, [email protected]

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.

  hirdetés